Een antwoord op al jouw vragen over ventilatie


Heb je als vakman of vakvrouw met ventilatie te maken? Ben je installateur, architect, studiebureau, projectontwikkelaar of EPB-verslaggever, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor al je vragen over ventilatie. Wij geven advies en leveren je als groothandelaar systemen die ventileren zoals het hoort: comfortabel, stil en gemakkelijk in onderhoud.

Wij leveren onze ventilatiesystemen over heel Vlaanderen. Dankzij onze samenwerking met een koerierdienst is levering op uur mogelijk voor grotere bestellingen of volledige ventilatiesystemen.

Vanaf 7u op een werf in Vlaanderen of aan jouw magazijn stipt geleverd !

Jij maakt de juiste keuzes

Ventilatie is ons ding. Wij delen graag onze kennis.

Onder de vorm van advies en onder de vorm van de toestellen en ventilatiesystemen die wij als groothandelaar en invoerder met zorg selecteren.

Waar je ook in Vlaanderen actief bent, je kunt op ons rekenen. Met onze expertise maak je de juiste keuzes en geef je je klanten het comfort waar ze om vragen.Jij staat er niet alleen voor

Koop je bij ons een systeem D, dan treden graag voor jou op als ventilatieverslaggever. Wij zijn erkend ventilatieverslaggever voor alle categorieën.

Als je wil, tekenen we voor jou bv. de installatie uit. Helemaal op maat van de wensen van je klant, conform de wettelijke vereisten en zo doordacht dat de plaatsing een makkie wordt.

Als je dat graag hebt, komen we je bij een eerste aankoop op de werf helpen met de opstart van de nieuwe installatie. Ook al ligt die werf niet bij onze deur.

Werkt je ventilatiesysteem na verloop van tijd niet meer optimaal ? Contacteer onze dienst na verkoop voor een interventie van één van onze techniekers.

Jouw bedrijf groeit

Ventilatie biedt groeikansen. Grijp die kansen zonder dat je moet investeren in kennisopbouw of in specifieke opleidingen.

Met ons aan je zijde kies je voor betrouwbare en geavanceerde technologieën terwijl je je blijft concentreren op de kwaliteit van je werk en op de rendabiliteit van je zaak.

Haal meer uit ventilatie

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van ventilatie en all-in units. Schrijf je in op onze mailinglist.

Je krijgt maximum één mailtje per maand.