Verlof van 22 juli tot en met 2 augustus — Ook gesloten op 16 augustus

Met deze merken maak je het verschil

Dantherm werd ruim zestig jaar geleden opgericht in Denemarken. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van energiezuinige klimaatoplossingen. Met meer dan 600 werknemers in Europa, Rusland, China en de Verenigde Arabische Emiraten investeren ze jaarlijks fors in productontwikkeling. Zo spelen ze snel in op nieuwe vragen vanuit de markt.

Noors familiebedrijf gestart in 1974. Is intussen uitgegroeid tot de onbetwiste nummer 1 in Noorwegen. Het staat sterk in Scandinavië en in de Baltische staten, en heeft de ambitie om door te groeien met de ontwikkeling van nieuwe producten en nieuwe markten. Die groei wil het bedrijf realiseren door te blijven inzetten op het aantrekken en behouden van competente medewerkers. 

Tecanno is een Duits bedrijf. Het staat bekend om zijn collectie van exclusieve ventilatieroosters. De hoge productkwaliteit is het resultaat van een duidelijke focus op de essentiële zaken, een tijdloos design en een hoog niveau van functionaliteit. Een Teccano rooster is vanbinnen technisch even knap als het er vanbuiten uitziet.

Rehau is al decennialang actief op het gebied van energiezuinig bouwen, gebruik van hernieuwbare energie en watermanagement. Competentie, innovatie en eigen know-how hebben hen tot een toonaangevende systeem- en dienstenleverancier gemaakt. Hun langetermijnstrategie maakt hen tot een onafhankelijke en betrouwbare partner.

Lindab is een internationale groep met meer dan 4.600 medewerkers over heel de wereld. In de ventilatiesector ontwikkelen en vervaardigen ze reeds meer dan 50 jaar complete luchtverdeelsystemen in gegalvaniseerde staalplaat. Hun producten zijn eenvoudig te monteren, zuinig en milieuvriendelijk.

Eén van Nederlands meest vooruitstrevende producenten van geavanceerde en duurzame binnenklimaatoplossingen. Door onze eigen R&D, productiefaciliteiten en eigen testruimte zijn wij in staat om naast een standaardprogramma mee te denken met onze opdrachtgevers en maatwerk te leveren.

Onder het motto “Techniek op maat” ontwikkelt, produceert en verkoopt Wöhler professioneel gereedschap voor inspectie en reiniging van verwarmings- en ventilatiesystemen in de woningbouw. Door hun klantgerichte aanpak voelen hun oplossingen als gegoten aan.

Wij hebben als groothandelaar zelf een aantal producten ontwikkeld die wij onder onze eigen naam verdelen. Ze vervolledigen ons gamma en stellen ons in staat om op elke vraag van onze klanten een betaalbare oplossing aan te bieden zonder in te boeten op kwaliteit, energie-efficiëntie en performantie.

Haal meer uit ventilatie

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van ventilatie en all-in units. Schrijf je in op onze mailinglist.

Je krijgt maximum één mailtje per maand.