Climavent

Merken

Succesvolle merken binnen één groep


Hier vindt u een overzicht van onze bekendste en meest verkochte merken, die ons tot een kenniscentrum maken voor ventilatie en luchtbehandeling in België.


Some description
Sinds 1958 is Dantherm een toonaangevend fabrikant voor energiezuinige klimaatoplossingen voor klanten wereldwijd. Met meer dan 600 werknemers in bedrijven in Denemarken, Noorwegen, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en China is Dantherm actief in de domeinen ventilatie en luchtbehandeling, ontvochtiging, mobiele verwarming en koeling en koeloplossingen voor de telecomindustrie. 

Some description

Pichler is reeds meer dan 55 jaar een expert in totaaloplossingen voor ventilatie en luchtbehandeling voor zowel residentiële als niet-residentiële toepassingen. Ze zijn fabrikant van luchtgroepen, bevochtigers, regelkleppen en bijhorende regelsystemen die alles op de meest energie-efficiënte manier laten werken en zorgen voor een comfortabel binnenklimaat.

Some description

Tecanno staat voor een exclusieve collectie van ventilatieroosters die voornamelijk hun toepassing vinden in woningen en kantoren. De filosofie van het bedrijf is met een duidelijke focus op de essentiële zaken, een tijdloze design met een hoog niveau van functionaliteit in combinatie met een hoge productkwaliteit.


undefined
Gebavent is een innovatieve fabrikant die op zeer korte tijd een vooraanstaande rol speelt op het gebied van koudebrugvrije dakdoorgangen voor ventilatie, ont- en beluchtingen en doorgangen voor andere technieken. Daarbij ligt een sterke focus op een eenvoudige montage gecombineerd met zeer hoogstaande technische eigenschappen.

undefined
Rehau neemt al decennia lang het voortouw op het gebied van oplossingen voor energiezuinig bouwen, gebruik van hernieuwbare energie en watermanagement. Competentie, innovatie en eigen know-how heeft hen tot een toonaangevende systeem- en dienstenleverancier gemaakt van op polymeren gebaseerde oplossingen voor de bouw, de automotive sector en de industrie. De langetermijn bedrijfsstrategie van Rehau maakt hen tot een onafhankelijke en betrouwbare partner.Some description
Lindab is een internationale groep met meer dan 4.600 medewerkers actief wereldwijd. In de ventilatiesector ontwikkelen en vervaardigen ze reeds meer dan 50 jaar complete luchtverdeelsystemen in gegalvaniseerde staalplaat met als grote doel het binnenklimaat te verbeteren. Ze onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, eenvoudige montage, zuinigheid en milieuvriendelijkheid.


undefined
Climavent heeft enkele producten die onder eigen label worden verdeeld. Dit zijn producten die ons gamma vervolledigen wat ons in staat stelt om op elke vraag van onze klanten een oplossing te kunnen bieden. Deze producten staan voor een competitieve prijs/kwaliteitsverhouding, energie-efficiëntie oplossingen en performante technische eigenschappen.